Ora lokale ne Tirane: 12:00
 

Tarifat Taksi ne Tirane

Merr Taxi aplikon cmimet dhe tarifat e sherbimit taksi te miratura nga Keshilli Bashkiak i Tiranes me vendim zyrtar te dt 28 shkurt 2013.

Tarifa e sherbimit taksi ne Tirane

ZONA DISTANCA TARIFA per km TARIFA per min
NGA PIKA NISJESderi ne 1.5 km250 LekNuk aplikohet
ZONA A5 km e tjera pas 1.5 km100 Lek/km25 Lek/min
ZONA B10 km e tjera pas 6.5 km85 Lek/km21.25 Lek/min
ZONA Cmbi 16.5 km80 Lek/km20 Lek/min

Tarifat ne ditet e pushimit dhe festave

ZONA DISTANCA TARIFA per km TARIFA per min
NGA PIKA NISJESderi ne 1.5 km300 LekNuk aplikohet
ZONA A5 km e tjera pas 1.5 km120 Lek/km25 Lek/min
ZONA B10 km e tjera pas 6.5 km95 Lek/km21.25 Lek/min
ZONA Cmbi 16.5 km80 Lek/km20 Lek/min

Tarifat taksi naten

ZONA DISTANCA TARIFA per km TARIFA per min
NGA PIKA NISJESderi ne 1.5 km300 LekNuk aplikohet
ZONA A5 km e tjera pas 1.5 km120 Lek/km25 Lek/min
ZONA B10 km e tjera pas 6.5 km95 Lek/km21.25 Lek/min
ZONA Cmbi 16.5 km80 Lek/km20 Lek/min

Tarifat taksi me rrethet

Tarift taksi per sherbimet ekstra

Tarifa per lajmerimin (thirrjen) e taksise N/A
Tarifa e rezervimit me radio-taxi (vetem ne rastet e perdorimit te radiotaxi) N/A
Tarifa per kohen e pritjes N/A

Tarifat taksi deri ne vitin 2012


Nese sot do dilni me miqte tuaj na ftoni edhe ne si shoferin tuaj personal!

Kerko

Kembimi valutor sot

Full rates Main rates
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  By Arin Exchange +355692026839
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  JPY / ALL
  1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversion
  ALL / USD
  1 ALL value in Euro Today Forex online conversion
  ALL / EUR
  1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversion
  EUR / USD
  By Arin Exchange +355692026839

Merr Taxi Tirana