Ora lokale ne Tirane: 12:00
 

Tirane 18-02-2015 - Operatore telefonik

Kompania Merr Taxi Sh.p.k. kerkon te punesoje operator/e (dispatcher).

Detyrat: Operatori pret telefonatat e klienteve dhe ben shperndarjen e taxive sipas porosive.


Kerkohet:

 • Te kete njohuri te mira mbi rruget dhe adresat ne Tirane.
 • Preferohet arsimi i larte
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze dhe mundesisht edhe te nje gjuhe te dyte.
 • Te jete e/i afte te punoje ne grup dhe te kete aftesi organizative.
 • Te kete kete njohuri baze kompjuterike (paketa Office, Excel, Google Maps)
 • Te kete mundesi te punoje ne 3 turne.

Ofrohet:

 • Page e kenaqshme mbi mesataren
 • Ambient pune komod

Per te aplikuar ju lutemi te dergoni CV tuaj me foto tek adresa email-it hidden@mail.com, ose plotesoni formularin prane zyres tone qendrore ne Tirane.

Adresa: Rr. Llazar Xhajanka Nr 7, Tirane.

Mob: +355 6740 23808

Tirane 14-10-2014 - Operator/e Telefonik

Kompania Merr Taxi Sh.p.k kerkon te punesoje per aktivitetin e saj operator/e qe te kene njohuri rreth hartes se Tiranes. Personat e interesuar per te aplikuar duhet te plotesojne kushtet e meposhtme:


 • te kene perfunduar te pakten arsimin e mesem
 • te njohin gjuhen angleze dhe mundesisht nje gjuhe te dyte
 • te perdorin programet baze te kompjuterit
 • te kene aftesi organizuese

Per te aplikuar ju lutemi telefononi te numrin e celularit: +355 6740 23808

Mund te dergoni gjithashtu CV tuaj me foto ne formatin PDF tek adresa email-it hidden@mail.com, ose prane zyres qendrore te Merr Taxi Tirana.

Adresa: Rr. Llazar Xhajanka Nr 7, Tirane.

Tirane 06-12-2014 - Shofera Taksie

Kompania Merr Taxi Sh.p.k kerkon te punesoje per aktivitetin e saj shofere taksie ne Tirane. Kandidati i interesuar duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:


 • te kete deshmine e taksistit
 • te kete patente te klasit D
 • te kete njohuri te mira te rrugeve te Tiranes
 • preferohet njohja e nje ose me shume gjuheve te huaja

Per te aplikuar ju lutemi te dergoni CV tuaj me foto ne formatin PDF tek adresa email-it hidden@mail.com, ose plotesoni formularin prane zyres tone qendrore ne Tirane.

Adresa: Rr. Llazar Xhajanka Nr 7, Tirane.

Mob: +355 6740 23808

Tirane 14-10-2014 - Operator/e Telefonik

Kompania Merr Taxi Sh.p.k kerkon te punesoje per aktivitetin e saj operator/e qe te kene njohuri rreth hartes se Tiranes. Personat e interesuar per te aplikuar duhet te plotesojne kushtet e meposhtme:


 • te kene perfunduar te pakten arsimin e mesem
 • te njohin gjuhen angleze dhe mundesisht nje gjuhe te dyte
 • te perdorin programet baze te kompjuterit
 • te kene aftesi organizuese

Per te aplikuar ju lutemi telefononi te numrin e celularit: +355 6740 23808

Mund te dergoni gjithashtu CV tuaj me foto ne formatin PDF tek adresa email-it hidden@mail.com, ose prane zyres qendrore te Merr Taxi Tirana.

Adresa: Rr. Llazar Xhajanka Nr 7, Tirane.

Tirane 21-09-2014 - Vende Pune Vakante

Kompania Merr Taxi Sh.p.k. si lideri ne tregun e sherbimit taxi si dhe ne implementimin e metodave bashkohore ne ambientet e punes, ju njofton se disponon vende vakante pune si me poshte:


 • Distributor/e (flete-palosjesh, stikera, kartevizita)
 • Koordinator/e (per mbikqyrjen e punes se distributoreve)
 • Distributore dhe Promovuese Speciale per biznesin
 • Koordinator Special (per mbikqyrjen e grupeve speciale)

Kandidatet ideal duhet te permbushin kushtet e meposhtme:


 • te rinj te moshes 18-35 vjec
 • arsim i mesem (perparesi studenteve universitare)
 • aftesi te theksuara ne terren (shkathtesi, organizues te mire te kohes, bashkepunues ne grup)
 • te gatshem per te punuar me target/norme
 • komunikimi ne nivelin me te larte

Ne vendet vakante si Distributore dhe Promovuese Speciale per biznesin kerkohen vajza te paraqitshme, serioze, te komunikueshme dhe ambicioze pasi do jene pasqyrimi i imazhit te kompanise.

Pagesa per punonjesit qe do te perzgjidhen do te jete mbi mesataren si dhe kushtet e punes do te jene ne nivele mjaft te larta. Lutemi dergoni CV ne adresen: hidden@mail.com apo ti keni me vete ne datat e intervistes qe do te jene: 15/09/2014; 22/09/2014; 29/09/2014 ora 10.00 - 13.00 paradite

Adresa: Rr. Llazar Xhajanka Nr 7, Tirane.

Tirane 06-01-2013 - Shofera Taxi

Kompania Merr Taxi Sh.p.k kerkon te punesoje per aktivitetin e saj shofere Taxi ne Tirane. Personi i interesuar duhet te permbushi kushtet e meposhtme:


 • te kete deshmine e taksistit
 • te kete patente te klasit D
 • te kete njohuri te mira te rrugeve te kryeqytetit
 • preferohet njohja e nje ose me shume gjuheve te huaja

Per te aplikuar ju lutemi te dergoni CV tuaj me foto ne formatin PDF tek adresa email-it hidden@mail.com, ose plotesoni formularin prane zyres tone qendrore ne Tirane.

Adresa: Rr. Llazar Xhajanka Nr 7, Tirane.

Mob: +355 6740 23808

Tirane 18-09-2012 - Dispecer Telefonatash

Kompania Merr Taxi Sh.p.k kerkon te punosoje per aktivitetin e saj Dispecer Telefonatash prane qendres operative ne Tirane.

Rroli i Dispecerit eshte te shperndaje ne menyre optimale kerkesat per taksi qe vijne ne numrin e kompanise apo faqen web dhe te koordinoje nepermjet sistemit GPS dhe GPRS te dhenat per cdo rezervim. Te interesuarit duhet te plotesojne kushtet e meposhtme:


 • te kene perfunduar te pakten arsimin e mesem
 • te njohin gjuhen angleze dhe mundesisht nje gjuhe te dyte
 • te perdorin programet baze te kompjuterit
 • te kene aftesi organizuese

Per te aplikuar ju lutemi te dergoni CV tuaj me foto ne formatin PDF tek adresa email-it hidden@mail.com, ose prane zyres tone qendrore.

Adresa: Rr. Llazar Xhajanka Nr 7, Tirane.

Mob: +355 6740 23808

Tirane 10-09-2012 - Menaxher Marketingu

Kompania Merr Taxi Sh.p.k kerkon te punesoje per aktivitetin e saj nje Menaxher Marketingu prane zyres qendrore ne Tirane. Kandidati ideal per pozicionin e ofruar duhet te permbushi kushtet e meposhtme:


 • te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
 • te kete perfunduar arsimin e larte ne degen perkatese
 • te perdori programet baze te PC (redaktim, spreadsheets, email, etj.)
 • te kete eksperience 2 vjecare ne nje rrol te tille

Per te aplikuar ju lutemi te dergoni CV tuaj me foto ne formatin PDF tek adresa email-it hidden@mail.com, ose plotesoni formularin prane zyres tone qendrore.

Adresa: Rr. Llazar Xhajanka Nr 7, Tirane.

Mob: +355 6740 23808


Jemi te bindur se me Merr Taxi koncepti juaj rreth sherbimit taksi ne Tirane do te ndryshoje pergjithmone!

Kerko

Kembimi valutor sot

Full rates Main rates
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  By Arin Exchange +355692026839
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  JPY / ALL
  1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversion
  ALL / USD
  1 ALL value in Euro Today Forex online conversion
  ALL / EUR
  1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversion
  EUR / USD
  By Arin Exchange +355692026839

Merr Taxi Tirana