Ora lokale ne Tirane: 12:00
 

Evenimentet e Merr Taxi

Merr Taxi deshiron te qendroje gjithmone prane publikut dhe te degjoje keshillat apo vleresimet mbi sherbimin taksi te ofruar ne Tirane.

Merr Taxi pjesemarrese ne Auto Moto Show 2015

Merr Taxi pjesëmarrëse në një spektakël të vërtetë të botës së automobilizmit ne datat 21-24 Maj 2015

MerrTaxi, pjesëmarrëse edhe këtë vit nga 21-24 Maj në Auto Moto Show 2015, e cila rikthehet në edicionin e dytë organizuar nga “Iceberg Communication”. Mund të na vizitoni këto ditë në ambjentet e Tirana Expo Centre, e cila ka mbledhur bashkë markat më të njohura të automjeteve, auto servise, kompani sigurimesh, banka, etj.

Në ambjentet e panairit stafi i MerrTaxi ju prezanton shërbimet dhe ofertat, si dhe iu pergjigjet pyetjeve të pjesëmarrësve. Për të gjithë ju, kemi përgatitur edhe dhurata dhe surpriza si aromatike makine, magnete MerrTaxi, stilolapsa, etj. Materjali informativ është në dispozicion në cdo kohe për të interesuarit.

Ju mirëpresim në këtë event, në të cilin shpresojmë t'ju përcjellim edhe një here mesazhin tone "Kur vjen puna tek transporti, mos zgjidhni më pak se më të mirët!".

Për cdo informacion apo rezervim taxi na telefononi falas tek: 0800 55 55

Merr Taxi Tirana Taxi at Auto Moto Show, Tirana Expo Center

 
 

Merr Taxi pjesemarrese ne Auto Moto Show 2014

Aty ku pasioni takohet me biznesin, Merr Taxi kenaq jo vetem klientet, por te gjithe te interesuarit ne Tirane ne datat 22-25 Maj 2014

Merr Taxi u be pjese e Edicionit te Pare te panairit “Auto Moto Show Tirana” nga data 22 deri me 25 Maj 2014, te organizuar nga “Iceberg Communication” ne ambjentet e Tirana Expo Centre.

Ne kete event ku moren pjese Industria e Automjeteve me Koncesionaret e markave me te njohutra, kompani sigurimesh, banka, auto servise, etj., Merr Taxi u perfshi si pjese e zinxhirit te ketij evenimenti per te kenaqur jo vetem klientet e saj, por edhe pjesemarresit e “Auto Moto Show Tirana”.

Gjate ketij eventi, Merr Taxi i prezantoi publikut sherbimet qe ofron, tarifat e larmishme te sherbimit taxi dhe ofertat e reja per klientet. Perfaqesuesit e Merr Taxi te pranishem ne panair iu pergjigjen gjate gjithe kohezgjatjes se evenimentit pyetjeve dhe interesave te publikut pjesemarres.

Me e rendesishmja, Merr Taxi, duke qene nje kompani qe e shperblen besimin e klienteve te saj, shperndau dhurata tek pjesemarresit si varese celesash, aromatike makine, magnete Merr Taxi, stilolapsa dhe kapele me logo Merr Taxi.

Pjesemarresit shfaqen interes ne pajisjen me fletepalosje dhe kartevizita, si dhe lojes interaktive me makinat e kompanise ne 3D "Augumented Reality” te ofruar ne ekranet e Merr Taxi.

Ne kete vendtakim te pasionit me biznesin, Merr Taxi nepermjet pritjes miqesore dhe plot dhuratave per vizitoret, i tregoi edhe nje here publikut qe kur vjen puna tek transporti, mos te zgjidhni me pak se me te miret.

Merr Taxi qendron gjithmone prane publikut dhe kenaq jo vetem klientet, por te gjithe te interesuarit per sherbimet e kompanise me te madhe te taksive ne Tirane dhe Shqiperi.

Merr Taxi Tirana Taxi at Auto Moto Show, Tirana Expo Center

 
 

Merr Taxi ne panairin e Punes Work & Study 2012

Ne datat 12, 13 dhe 14 Tetor Merr Taxi Sh.p.k. merr pjese ne edicionin e trete te panairit Work and Study i cili do te zhvillohet prane Pallatit te Kongreseve ne Tirane.

Ne pjesemarrjen e saj ne kete panair te organizuar nga Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane, Bashkia Tirane, Komisionin Europian, Ministrina e Ekonomise Tregtise dhe Energjitikes, Ministrina e Punes Ceshjeve sociale dhe Shanceve te Barabarta, Ministrina e Arsimit, kompania Merr Taxi do te shfaq potencialin e saj duke iu prezantuar publikut te gjere me sherbimet e saj, ofertat e punes dhe kushtet speciale mbi cdo kompani te sherbimit taksi ne Tirane.

Gjate ketij aktiviteti, pervec ekspozimeve, do fokusohemi ne zhvillimin e intervistave personale, ne njohjen e enteve dhe kompanive te medha kombetare dhe nderkombetare, do te zhvillojme aktivitete informuese dhe trajnuese per te interesuarit, e gjithe kjo ne bashkepunim dhe perkrahje te evenimenteve te Komisionit Europian, Ministrise se Ekonomise Tregtise dhe Energjitikes, Agjensise per Promovim dhe Internacionalizim te Kompanive Italiane dhe Dhomen e Tregtise dhe Industrise se Tiranes.

Ftohen te marrin pjese te gjithe:

 • Miqte dhe klientet e kompanise Merr Taxi Sh.p.k.
 • Personat e kualifikuar dhe te interesuar ne aktivitetet e rekrutimit.
 • Institucionet Arsimore apo studentet per te veshtruar nga afer ofertat me te mira per te ardhmen.
 • Organizatat dhe Entet qe ndihmojne ne krijimin dhe mbarevajtjen e kompanive ne Shqiperi.

Lutemi te vleresoni mundesine e konfirmimt te pjesemarrjes tuaj duke na kontaktuar nepermjet formularit online.

Stafi yne do te kontaktoje me ju sa me shpejt per cfaredolloj informacioni.

Merr Taxi Taxi Tirana at Work and Study Albania 2012

Kur vjen puna tek transporti mos zgjidhni me pak se me te miret!

Kerko

Kembimi valutor sot

Full rates Main rates
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  By Arin Exchange +355692026839
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  JPY / ALL
  1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversion
  ALL / USD
  1 ALL value in Euro Today Forex online conversion
  ALL / EUR
  1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversion
  EUR / USD
  By Arin Exchange +355692026839

Merr Taxi Tirana