Rrjetet Sociale

Kembimi Valutor Sot

1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversionEUR / USD
1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversionEUR / ALL
1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversionUSD / ALL
1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversionGBP / ALL
1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversionCHF / ALL
1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversionJPY / ALL
1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversionALL / USD
1 ALL value in Euro Today Forex online conversionALL / EUR

Moti ne Tirane

Sponsorizimet e Merr Taxi

Merr Taxi ju sugjeron sherbimin e sponsorve brenda dhe jashte Shqiperise.

 

Travel Agencies in Albania

    Travel Albania - A New Mediterranean Love..!

 

Worldwide partners

    mTaxi - taxi dispatch software and white label taxi app.Me Merr Taxi leviz me taksi me cmimin me te lire fale tarifave te Bashkise Tirane!

Tweet