News

Oferte Aeroport

2014-02-22, udhetimi vajtje-ardhje per ne Aeroportin e Tiranes vetem 2500L..

Pune Operator

2013-12-14, Merr Taxi puneson operator/e me njohuri rreth hartes se Tiranes..

Pune Shofer

2013-11-01, Merr Taxi kerkon te puneson shofer taxie te pajisur me deshmi taksisti...

Tarifat e reja

2013-02-27, Bashkia Tirane rishikon zonat tarifore te sherbimin taksi te Tiranes ...

Panairi Punes

Ne datat 12, 13 dhe 14 Tetor Merr Taxi fton miqte dhe te njohurit ...

Pune Shofere

Kompania Merr Taxi Sh.p.k. kerkon te punesoje shofere taksiste ne Tirane...

Pune Dispecer

Mundesi pune si Operatore Dispecer telefonatash prane qendres Merr Taxi Tirane ...

Newsletter

Rrjetet sociale

Kembimi valutor sot

1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversionEUR / USD
1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversionEUR / ALL
1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversionUSD / ALL
1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversionGBP / ALL
1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversionCHF / ALL
1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversionJPY / ALL
1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversionALL / USD
1 ALL value in Euro Today Forex online conversionALL / EUR

Moti ne Tirane

Perse perdorim Merr Taxi?

     Kur ju zgjidhni Merr Taxi keni zgjedhur nje standart te larte te sherbimit. Ofrojme keto standarte sepse ne i vleresojme klientet tane. Deri tani kompania jone vetem me fjalen e gojes ka bere hapa pozitive drejt suksesit. Klientet tane ju rekomandojne vazhdimisht Merr Taxi-n anetareve te families, kolegeve dhe miqve te tyre si cilesine me te larte te transportit me taksi.

Garancia sherbimit qe ofrojme

     Ketu ne Merr Taxi ne trajnojme shoferet tane duke u siguruar qe ata do t'ju respektojne dhe do t'ju ofrojne nje sherbim profesional ne cdo cast ne dites.

Te gjithe ne kemi perjetuar nje eksperience te keqe me taksite ne Tirane, por jemi te bindur se me Merr Taxi koncepti juaj rreth sherbimit taksi ne Tirane do te ndryshoje pergjithmone.

Kompania qe kujdeset per ju

     "Menyra si udheton eshte po aq e rendesishme sa destinacioni" eshte moto e Merr Taxi si nje kompani shume funksionale e transportit rrugor. Banoret dhe vizitoret e Tiranes mbeshteten tek ne per sherbimin cilesor dhe paraqitjen ne kohe te taksise se tyre. Tarifat e ulta te Bashkise Tirane na ndihmojne te standartizojme ne menyre profesionale cilesine e sherbimit taksi.

Nese jeni te prirur per te zgjedhur nje kompani qe ofron sherbim te nivelit te larte, te shpejte, dhe te perballueshem duhet te zgjidhni Merr Taxi. Ne kemi punuar gjate per te ofruar cilesine me te larte te sherbimit taksi.


Kur vjen puna tek transporti mos zgjidhni me pak se me te miret!

Tweet