Ora lokale ne Tirane: 12:00
 

Karta e klientit Vip Member Card

Karta e klientit Vip Member Card e Merr Taxi eshte perfekte per bizneset te cilat deshirojne te paguajne levizjet e tyre me nje fature te vetme ne fund te muajit.

Vip Member Card by Merr Taxi Tirana, front
 

Kjo kartë i drejtohet biznesmenëve dhe punonjësve të kompanive të cilët janë vazhdimisht në levizje.

Me Vip Member Card ju paguani të gjitha udhëtimet e kryera në fund të muajit. Faturat e udhëtimeve me Merr Taxi përmblidhen në një llogari mujore e cila ju dërgohet në zyrën apo administraten e kompanisë tuaj në fund të çdo muaji.

Llogaria mujore përfshin një faturë me TVSH me shumën e të gjitha lëvizjeve të kryera me taksi.

Vip Member Card by Merr Taxi Tirana, front
 

Vip Member Card by Merr Taxi Tirana, back
 

Avantazhet e Vip Member Card janë të shumëfishta. Kurseni kohë dhe thjeshtësoni menaxhimin e shërbimit taksi brënda kompanisë tuaj me faturën e unifikuar.

Karta është personale dhe në fund të çdo udhëtimi vendosni vetëm firmën tuaj në faturën e taksimetrit.

Vip Member Card nuk ka asnjë kosto mujore apo minimum konsumi.

 

Kontakti

Për të rregjistruar kartën tuaj Vip Member Card mjafton të na telefononi në numrin e celularit:

+355 67 402 3808

ose na dërgoni një email në adresën:

hidden@mail.com

 
Aplikoni online
Dergo

Garancia e kompanise se pare te taksive ne Tirane!

Kerko

Kembimi valutor sot

Full rates Main rates
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  By Arin Exchange +355692026839
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  JPY / ALL
  1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversion
  ALL / USD
  1 ALL value in Euro Today Forex online conversion
  ALL / EUR
  1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversion
  EUR / USD
  By Arin Exchange +355692026839

Merr Taxi Tirana