Ora lokale ne Tirane: 12:00
 

Kompania Merr Taxi ne Tirane

Merr Taxi eshte nje kompani shume funksionale e sherbimit publik per transportin taksi te udhetareve ne Tirane.

Misioni

Ne Merr Taxi e dime se cfare do te thote te merrni nje taxi te papaster dhe te udhetoni me nje shofer jo simpatik, apo te pasjellshem. Te gjithe shoferet tane jane dedikuar pastertise se mjetit dhe jane te lumtur t'ju sherbejne me korrektesi dhe siguri nderkohe qe ju udhetoni.

Ketu ne Merr Taxi ne trajnojme shoferet tane duke u siguruar qe ata do t'ju respektojne dhe do t'ju ofrojne nje sherbim profesional ne cdo cast ne dites.

Te gjithe ne kemi perjetuar nje eksperience te keqe me taksite ne Tirane, por jemi te bindur se me Merr Taxi koncepti juaj rreth sherbimit taksi ne Tirane do te ndryshoje pergjithmone.


Vizioni

Nga njera ane koha eshte flori prandaj i aplikojme sherbimit tone sisteme te teknologjise me te avancuar te pozicionimit dhe komunikimit per te bere te mundur qe dispecherat tane te koordinojne vendndodhjen tuaj me taksine me te afert.

Gjithashtu e duam kryeqytetin dhe duam qe te jetojme dhe te punojme ne nje ambjent me sa me pak ndotje. Per kete arsye kemi vendosur qe te gjitha automjetet tona te jene te pajisura me sistemin LPG per te mbrojtur natyren nga dioksidi i karbonit apo elemente te tjere te demshem.


Vlerat

Miresjellja, besueshmeria dhe cilesia e sherbimit taxi jane shenjat dalluese te kompanise sone ne Tirane. Angazhimi yne miqesor dhe i vemendshem ndaj klientit eshte i pakrahasueshem. Duke filluar nga dispecheret e deri tek taksistet ju do te hasni standartin me te larte te profesionalizmit dhe rregullave te miresjelljes.

Banoret dhe vizitoret e Tiranes mbeshteten tek ne per sherbimin cilesore dhe paraqitjen ne kohe te taksise se tyre. Tarifat e ulta te Bashkise Tirane na ndihmojne te standartizojme ne menyre profesionale cilesine e sherbimit taksi.

Nese jeni te prirur per te zgjedhur nje kompani qe ofron sherbim te nivelit te larte, te shpejte, dhe te perballueshem duhet te na zgjidhni. Ne kemi punuar gjate per te ofruar cilesine me te larte te sherbimit taksi.

 

Miresevini ne familjen tone qe po zgjerohet cdo dite!

Kerko

Kembimi valutor sot

Full rates Main rates
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  By Arin Exchange +355692026839
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  JPY / ALL
  1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversion
  ALL / USD
  1 ALL value in Euro Today Forex online conversion
  ALL / EUR
  1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversion
  EUR / USD
  By Arin Exchange +355692026839

Merr Taxi Tirana