Ora lokale ne Tirane: 12:00
 

Kontaktoni MerrTaxi

Administrata e Merr Taxi eshte ne sherbimin e publikut duke degjuar dhe pergjigjur me vemendje cdo telefonate dhe email-i. Plotesoni formularin e meposhtem ose na shkruani tek adresa email-it hidden@mail.com

Formulari kontaktit
Mesazhi
Dergo

Gjithashtu mund te na telefononi edhe tek numri celularit +355 67400 6610

Mesazhet tuaja do te perpunohen ne oraret e administrates, cdo dite nga ora 8:00 deri ne oren 18:00.

Mund te prenotoni taksi online 24h tek faqja e rezervimeve taksi me Merr Taxi Tirana, ose duke telefonuar ne numrin pa pagese 0800 5555.


Kur ju zgjidhni Merr Taxi, keni zgjedhur nje standart te larte te sherbimit taksi.

Kerko

Kembimi valutor sot

Full rates Main rates
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  By Arin Exchange +355692026839
 • 1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  EUR / ALL
  1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  USD / ALL
  1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  GBP / ALL
  1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  CHF / ALL
  1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversion
  JPY / ALL
  1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversion
  ALL / USD
  1 ALL value in Euro Today Forex online conversion
  ALL / EUR
  1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversion
  EUR / USD
  By Arin Exchange +355692026839

Merr Taxi Tirana