News

Panairi Punes

Ne datat 12, 13 dhe 14 Tetor merrTAXI Sh.p.k. fton te gjithe miqte dhe te njohurit te vizitojne...

Pune Shofere

Kompania merrTAXI Sh.p.k. kerkon te punesoje shofere taksiste ne Tirane...

Pune Dispecer

Mundesi pune si Operatore Dispecer telefonatash prane qendres merrTAXI Tirane ...

Rrjetet Sociale

Kembimi Valutor Sot

1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversionEUR / USD
1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversionEUR / ALL
1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversionUSD / ALL
1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversionGBP / ALL
1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversionCHF / ALL
1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversionJPY / ALL
1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversionALL / USD
1 ALL value in Euro Today Forex online conversionALL / EUR

Moti ne Tirane

Perse PerdorimmerrTAXI?

     Kur ju zgjidhni merrTAXI keni zgjedhur nje standart te larte te sherbimit. Ofrojme keto standarte sepse ne i vleresojme klientet tane. Deri tani kompania jone vetem me fjalen e gojes ka bere hapa pozitive drejt suksesit. Klientet tane ju rekomandojne vazhdimisht merrTAXI-n anetareve te families, kolegeve dhe miqve te tyre si cilesine me te larte te transportit me taksi.

Garancia Sherbimit qe Ofrojme

     Ketu ne merrTAXI ne trajnojme shoferet tane duke u siguruar qe ata do t'ju respektojne dhe do t'ju ofrojne nje sherbim profesional ne cdo cast ne dites.

Te gjithe ne kemi perjetuar nje eksperience te keqe me taksite ne Tirane, por jemi te bindur se me merrTAXI koncepti juaj rreth sherbimit taksi ne Tirane do te ndryshoje pergjithmone.

Kompania qe Kujdeset per Ju

     "Menyra si udheton eshte po aq e rendesishme sa destinacioni" eshte moto e merrTAXI si nje kompani shume funksionale e transportit rrugor. Banoret dhe vizitoret e Tiranes mbeshteten tek ne per sherbimin cilesor dhe paraqitjen ne kohe te taksise se tyre. Tarifat e ulta te Bashkise Tirane na ndihmojne te standartizojme ne menyre profesionale cilesine e sherbimit taksi.

Nese jeni te prirur per te zgjedhur nje kompani qe ofron sherbim te nivelit te larte, te shpejte, dhe te perballueshem duhet te zgjidhni merrTAXI. Ne kemi punuar gjate per te ofruar cilesine me te larte te sherbimit taksi.


Kur vjen puna tek transporti mos zgjidhni me pak se me te miret!

Tweet