Taksi ne Aeroport Merr Taxi


Aeroport Transfer, Tirana Airport Taxi, taksi ekspres 24/7

Nese deshironi taksi ne aeroportin e Rinasit "Nene Tereza", Merr Taxi eshte ne dispozicionin tuaj brenda 5 minutash kudo qe te ndodheni.

Per sherbimin Airport Transfer, mjafton te telefononi numrin tone falas 0800 55 55 dhe ne vijme menjehere prane jush.

Evitoni parkingun, pritjen dhe trafikun. Me Merr Taxi shkoni direkt ne destinacionin tuaj tek Tirana International Airport ne Shqiperi.

Merr Taxi ve ne dispozicion gjithashtu oferten "Aeroporti Rinas Vajtje-Ardhje 2500L" ne cdo ore te dites.

Rrjetet Sociale

Kembimi Valutor Sot

1 EUR value in United States Dollar Today Forex online conversionEUR / USD
1 EUR value in Albanian Lek Today Forex online conversionEUR / ALL
1 USD value in Albanian Lek Today Forex online conversionUSD / ALL
1 GBP value in Albanian Lek Today Forex online conversionGBP / ALL
1 CHF value in Albanian Lek Today Forex online conversionCHF / ALL
1 JPY value in Albanian Lek Today Forex online conversionJPY / ALL
1 ALL value in United States Dollar Today Forex online conversionALL / USD
1 ALL value in Euro Today Forex online conversionALL / EUR

Moti ne Tirane